Volg ons:

Hippy Chic Bingo – 30 okt

We zijn lekker druk met diverse voorbereidingen van diverse events:

30 oktober a.s. — Hippy Chic Bingo – Orpheus Apeldoorn

Aanwezig zijn op dit soort events kan ik natuurlijk niet alleen, daarom wil ik ook alvast; Tonia Dabwe & Yvon Wolters bedanken voor de hulp!

Maar natuurlijk ook Sannelien, Marrie, Leonie, Merel, Charlotte, Floor, Angeliek, Elly, Dineke en Gerda, die er als model, gewoon weer staan en lopen voor Podiumjurken.nl.

Vriendelijke groet,
José Reezigt

—-
HIPPY CHIC BINGO:

De Hippy Chic Prijzenshow is een avond om nooit te vergeten. Optredens, Hippy Market, Fashionshow, gave artiesten en geweldige prijzen. See u 30 oktober!!
Beschrijving
Donderdagavond 30 oktober a.s. organiseren Passtore, Store 055 & Store 023 de Hippy Chic Prijzenshow @ Theater Orpheus in Apeldoorn. Een hele gezellige avond met o.a. Een Magicshow van Hans Klok, een fashionshow, “A Special Guest”, goodiebag, armband t.w.v. € 9,95 en nog veel meer gave specials! Een avond om nooit meer te vergeten. Daar moet je bij zijn! Vanaf morgen zijn de kaarten te koop bij de Passtore en Store 055! Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Wij kunnen de kaarten ook opsturen, mail daarvoor naar info@store055.nl.

Dit jaar doneren wij € 2,50 per verkochte F*CK CANCER armband aan de KanjerKetting. De KanjerKetting is een beloningssysteem dat bestaat uit kralen voor kinderen met kanker. Voor elke behandeling ontvangt een kind met kanker een kraal, sommige kettingen zijn wel 8 meter lang! Wij adopteren daarom een prikkraal voor kinderen met kanker. Voor meer informatie over de KanjerKetting ga naar www.KanjerKetting.nl.

De deuren gaan open om 19.00 uur, tickets kosten 35 euro incl. welkomstdrankje, hippe toegangsarmband t.w.v. € 9,95 en een goodiebag!

—–